Ons team

Machteld Koetsier
In 1992 is Machteld Koetsier afgestudeerd en na een periode van verschillende dienstverbanden in 1995 werkzaam als praktijkeigenaar. De eerste 17 jaar op de Koninginneweg en nu sinds 2 jaar op de eerste Schinkelstraat.

Zij is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met rug-, nek- en hoofdpijnklachten of klachten die een relatie hebben met de wervelkolom.

Tevens veel ervaring met reumatische aandoeningen, lid van reuma netwerk, en behandelen van de oudere mens in al zijn facetten.

Daarnaast heeft zij verschillende cursussen afgerond zoal: Mulligan mobilisaties, medical taping, nekklachten de key-lesions, revalidatie na kruisband laesie, RSI preventie, core-stability training bij lage rugklachten en NLP practioner.

Op dit moment zit ze in de afrondende fase van de opleiding tot oedeem therapeut.

Roland van der Putten

In juni 2008 is Roland cum laude afgestudeerd als acupuncturist aan de TCMA te Amsterdam. Sindsdien werkt hij als acupuncturist binnen de fysiotherapiepraktijk tegenwoordig gevestigd in de Eerste Schinkelstraat 26 te Amsterdam.

Sinds 2009 maakt hij ook deel uit van het docententeam van de TCMA (opleiding voor acupunctuur).

De weg om te komen waar hij nu is was een beetje om.... Na de middelbare school (1991) was hij ervan overtuigd dat hij het leger in wilde. Hij heeft daar enkele jaren gewerkt en onder andere geleerd om les te geven. Door een blessure kwam hij echter in een revalidatietraject en heeft toen besloten dat het roer om moest: hij ging weer studeren.

 In 2000 heeft hij zijn diploma voor fysiotherapie behaald aan de Hoge School Arnhem en Nijmegen. Na wat omzwervingen werkt hij sinds 2005 als zelfstandig fysiotherapeut in Amsterdam. Mensen actief begeleiden met oefentherapie, opdat men vooral zichzelf geneest, staat bij hem als fysiotherapeut voorop. In de praktijk kwam hij echter regelmatig situaties tegen waarbij fysiotherapie niet de volledige oplossing bood. Op zoek naar verbreding van zijn visie is hij vervolgens een opleiding voor acupunctuur gaan doen. Door de kennis en kunde die hij in beide studies heeft opgedaan te combineren, probeert hij tot bredere oplossingen te komen, waardoor de patiënt meer controle krijgt over zijn eigen gezondheid. Naast een verregaande mate van geïnteresseerd en nieuwsgierigheid, vloeit zijn gedrevenheid in het zoeken naar oplossingen voort uit het revalidatieproces dat hij ooit zelf doorlopen heeft.

Annet Meerman
Binnen de praktijk houdt Annet zich bezig met Manuele Therapie.
Na haar opleiding fysiotherapie in de jaren ’80 begon ze in 2000 met de opleiding Manuele Therapie en aansluitend deed zij de verkorte Master opleiding.
Het snelle en soms spectaculaire effect van een manueel therapeutische behandeling spreekt haar aan. Daarnaast heeft zij veel aandacht voor het gericht trainen van de betrokken spiergroepen om herhaling van de klacht te voorkomen.

Haar aandachtsgebieden zijn nek- en rugklachten en klachten als gevolg van artrose aan heup en knie.

Annet heeft zich daarnaast gespecialiseerd in het geven van “gesuperviseerde looptherapie” voor mensen met Perifeer Arterieel Vaatlijden (sPAV, claudicatio intermittens of etalagebenen). Zij is lid van ClaudicatioNet.

Wonne Back

De afgelopen jaren heeft Wonne zich voornamelijk gericht op de gehele wervelkolom en zich met name gespecialiseerd in de richting van spanning en houding-gerelateerde nekklachten en met name hoofdpijn en migraine. Hij behandelt dit onder andere volgens de Watson Headache-methode in combinatie met dry needling en McKenzie-therapie. Als therapeut heeft hij de overtuiging van de waarde van zelfredzaamheid van patiënten en hij probeert deze zo snel als mogelijk terug te geven aan patiënten opdat zij de controle over hun eigen lichaam hervinden. Hij behandelt kort als het kan en lang als het moet, altijd met respect en inzet voor de persoon in zijn behandelkamer. Naast zijn werk als fysiotherapeut is hij ook lichttechnicus voor verschillende bekende Nederlandse bands.” 

Dorota Sneijder

Zeer binnenkort hier meer over Dorota.

 Anita Radier

Anita heeft, nadat ze eerst tien jaar als professioneel danser en dansdocent heeft gewerkt, besloten fysiotherapie te gaan studeren Na haar studie aan de Hogeschool van Utrecht (2001) heeft ze in 2006 de post-HBO opleiding manueel therapie aan de SOMT afgerond en daaropvolgend in 2009 een master manueel therapie.

Anita was jarenlang als fysio-manueeltherapeut verbonden aan Het Nationale Ballet in Amsterdam en heeft oa samengewerkt met Ted Willemsen. Sinds 2001 werkt zij als fysiotherapeut twee dagen per week aan de Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam (Codarts) waar zij jonge leerlingen en studenten die een professionele opleiding volgen tot danser, circusartiest of musicus behandelt en traint. Anita is ervaren en allround op gebied van onderzoek en behandelen van verschillende spier- en gewrichtsklachten.

bij Anita kunt u onder meer terecht voor: Nekpijn, lage rugpijn, ribklachten, Schouderklachten (SAPS, frozen shoulder, instabiele schouder), Heupklachten (impingement, artrose, spier-peesklachten), Knieklachten (patellofemoraal pijn syndroom, jumpersknee, artrose), Enkel-voetklachten (enkel verzwikking, dansers hiel, onderbeenklachten/mtss, pijnklachten grote teen), behandeling van klachten bij podiumkunstenaars (dansers, musici, circusartiesten).